Followers

Foto H*T Artis Hollywood Ashley Greene


Penampilan cantk dan menawan artis ini , menggunakan pakaian ala macan , namanya Ashley Greene dia adalah salah satu artis terpopuler di Hollywood . lihat koleksi fotonya yang semuanya menggunakan Bikini super seksi.
Dia dibesarkan di Middleburg dan Jacksonville, dan pergi ke Universiti Kristian Sekolah sebelum pindah ke SMA Wolfson ketika dia berada di kelas sepuluh Dia pindah ke Los Angeles, California, pada usia 17 tahun untuk mengejar kerjaya aktingnya .. Greene mempunyai satu saudara kandung, sebuah kakak bernama Joe, yang masih tinggal di Jacksonville dengan orang tuanya.
Dia awalnya direncanakan untuk menjadi model, tetapi diberi tahu bahawa dia tidak cukup tinggi pada 5’5 “menjadi model landasan pacu dan sebaliknya perlu fokus pada iklan. Selepas mengambil kelas komersil dan bertindak, ia jatuh cinta dengan bertindak dan menyedari bahawa ia lebih suka lebih dari pemodelan.
Greene sehingga lulus dari sekolah tinggi awal pada usia 17 dan berpindah ke LA untuk mengejar kerjaya lakonan. Sejak itu, ia juga tampil sebagai tetamu di televisyen popular program, seperti Punk’d dan Crossing Jordan


Sumber:forum.vivanews.com 

Foto H*T Artis Hollywood Ashley Greene
Anda sedang membaca artikel Foto H*T Artis Hollywood Ashley Greene dengan url : http://sigithermawan12.blogspot.com/2012/02/foto-ht-artis-hollywood-ashley-greene.html
Dapatkan Artikel Terbaru Gratis!! Masukan Email Kamu Disini :
Terima Kasih
Comments
0 Comments

0 komentar :

Post a Comment

budayakan berkomentar sopan dan edukatif...

Baca Juga

 
Tahukah Kamu »